Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. července 2012
Nakládaná Niva
Svaříme ocet s vodou, kořením a cukrem a do horkého nálevu na 15 minut nasypeme pokrájené èerstvé houby a červenou papriku. Do sklenice narovnáme na kostičky nakrájenou Nivu,houby a papriku, přidáme olivy, cibuli, česnek a koření (bobkový list, tymián, celý pepø, nové koøení a feferonky) a zalijeme olivovým olejem. Necháme 1-2 týdny uležet.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat