Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. července 2012
Francouzská sýrová paštika
Nivu nastrouháme a rozpustíme ve vodní lázni. Do prochladlého sýra zamícháme ušlehanou smetanu. Do menší formy vložime potravinovou fólii a rozetřeme sýrovou hmotu. Po ztuhnutí krájíme na plátky a zdobíme šlehačkou a ořechy. Výborné je také přidat trochu rybízové marmelády.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat