3 cibule nakrájíme,osmažíme dozlatova
jako na guláš.Přidáme utřený česnek podle chuti,papriky a dáme mleté maso
dusit.Osolíme,opepříme,trochu kečupu nebo chilli,též podle chuti.Brambory oloupeme a
nakrájíme na kolečka.Květák scedíme,trochu ho rozmačkáme. Pekáč mírně vymažeme
olejem a poklademe na dno brambory, květák, mleté maso, trochu majoránky, opakujeme
vrstvy tak dlouho,až je pekáč plný.Dáme zapéct,až je to zlatavé rozšleháme 6-8
vajec s 30 dkg nastrouhané cihly,polejeme a dopečeme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. dubna 2012
Zapékaný květák s mletým masem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat