Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
13. dubna 2012
Pivní noky z mletého masa
500 g mletého masa, 200 g strouhaného sýra Niva, nakrájená čerstvá bazalka, pepř, sůl
Maso osolíme, opepříme, smícháme se sýrem a bazalkou. Ze směsi pomocí 2 lžic tvarujeme noky, které namáčíme v pivním těstíčku z vejce, hladké mouky, piva, trochy Solamylu, pepře a soli. Smažíme v rozpáleném oleji.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat