Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. dubna 2012
Mexický guláš
V hrnci orestujte nakrájenou cibuli a plátky česneku na trošce oleje a pokrájené anglické slanině. Vložte mleté maso a za stálého míchání opečte. Přidejte nakrájená rajčata, předvařené fazole (bílé, červené...), podlijte a okořeňte lžičkou mleté papriky (podle chuti i pálivé), šalvějí, oregánem a solí. Společně duste půl hodiny. Na talíře připravte uvařenou rýži, přelijte gulášem a posypte strouhaným sýrem. Další příloha není potřeba, ale můžete obložit čtvrtkami vejce vařeného natvrdo, proužky nakládané okurky a čtvrtkami rajčat.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat