Eidam, nebo uzený
blok nastrouháme, ostatní sýry nakrájíme na plátky. Nastrouhaný sýr vymícháme v
míse s máslem, potom postupně přidáváme ostatní druhy sýrů, přiléváme pivo. Vše
vymícháme v hladkou pastu. Nakonec zamícháme koření. Z krajíčků chleba připravíme
na sádle topinky, které mažeme připravenou pomazánkou a zdobíme plátky vařeného
vejce, petrželkou a bohatě zapíjíme pivíčkem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
10. dubna 2012
Pivní blues
100 g pivní sýr
olomoucké tyčinky, 100 g
Niva, 100 g
zralý Hermelín,100 g
eidam nebo uzený blok, 50 g
Romadur, 50 g
másla,sladká i pálivá paprika, drcený kmín, sklenka světlého piva,3 lžíce sádla,
uvařené vejce natvrdo, petrželka, asi 8 krajíčků chleba
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat