1000 g
bůčku, sůl,12 stroužků česneku,10 kuliček pepře,5 bobkových listů
na kašičku : 15 rozmačkaných stroužků česneku,kari koření, sůl, mletá sladká paprika,grilovací koření, worchesterová omáčka, tabasco (nemusí být, jinak pozor - je velmi ostré) - vše spolu zamíchat
Bůček v užších kusech dáme do hrnce s vodou, přidáme sůl, rozkrojené stroužky
česneku, kuličky pepře a bobkové listy. Vaříme do doby, až je maso měkké -
zhruba 45 minut. Ještě teplý bůček vykostíme. Všechny potřeby na kašičku uvedené výše spolu řádně promícháme. V kašičce
důkladně ze všech stran namočíme maso a vždy trochu přimáčkneme. Hned zabalíme
pevně do alobalu a necháme vychladnout. Teprve zcela chladný obalený bůček dáme
i s alobalem dolu do ledničky (ne do mrazáku!) alespoň na tři-čtyři dny vychladit.
Žádné komentáře:
Okomentovat