6O - 7O dkg libovějšího bůčku,větší syrový brambor,10 dkg ementálu,0,5 rohlíku,0,5 červené kapie,menší cibule,stroužek česneku,5 dkg mletého masa z bůčku,2 PL hořčice,sůl, pepř
Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé
osolíme.Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem
(může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu.Usadíme do malého pekáčku nebo kastrolku tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby
kapsa nepadla můžeme dokola utemovat syrovými brambory a máme hned i přílohu).
Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby, pečeme, přeléváme vypečenou šťávou.
Žádné komentáře:
Okomentovat