15. července 2016

Vepřové maso s arašídovou omáčkou

150 g mrkve,350 g vepřové kýty,1 cibule,1 stroužek česneku,150 g mraženého hrášku,1 žlutá paprika,sůl, pepř,bramborový škrob,solené arašídy na posypání
Omáčka: 6 lžic arašídového krému,6 lžic kokosového mléka,1 lžička pálivé chilli omáčky,1 prolisovaný stroužek česneku,1 lžička rajčatového protlaku
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, obalíme ve škrobové moučce a opečeme na oleji. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, papriku a hrášek a zarestujeme. Mezitím si připravíme omáčku: Arašídový krém, kokosové mléko, chilli omáčku, česnek a rajčatový protlak opatrně zahříváme. Omáčku dochutíme a odstavíme.Podáváme s rýží na cibulce, přelité omáčkou a posypané sekanými arašídy.

Žádné komentáře:

Okomentovat