15. července 2016

Pánev s paprikovou klobáskou

2 paprikové klobásy, 2 bavorské klobásky, 2 cibule, 2 zelené papriky, 2 lžíce oleje, 200 g baby karotky, 400 g drcených rajčat z plechovky, 200 ml masového vývaru, 120 g rýže, sul, 200 g sterilovaných červených fazolí ve slaném nálevu, dle chuti vegetu, mletý černý pepř
Paprikové i bavorské klobásky nakrájíme na kolečka, oloupané cibule na nudličky a očistěné papriky zbavené zrníček na čtverečky. V pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm nejďíve cibuli. Přidáme papriky, klobásy a baby karotku a vše společně orestujeme. Směs v pánvi nakonec zalijeme drcenými rajčaty z plechovky i vývarem a 10 minut podusíme. Rýži uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme ji a necháme okapat. Spolu s fazolemi ji vmícháme k připravené zelenině. Vše dochutíme vegetou, pepřem, popřípadě solí, prohřejeme a odstavíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat