Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. července 2016
Broskvová marmeláda
Dobře vyzrálé broskve ponoříme na 20 minut do vařící vody a oloupeme je. Pecky odstraníme a broskve nakrájíme na menší kousky. Na kg broskví dáme 700 g kostkového cukru, namočeného ve studené vodě, a všechno společně vaříme do zhoustnutí. Marmeládou plníme prohřát sklenice, zavíčkujeme plechovými víčky a sterilujeme 10 minut při 85° C.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat