Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. července 2016
Švestky ve vlastní šťávě
Švestky omyjeme, rozpůlíme a řeznou plochou natlačíme do čistých zavařovacích sklenic. Nezaléváme je, ani nesladíme, protože samy pustí šťávu. Pro chuť přidáme několik jader. Zavíčkujeme a nejméně hodinu pomalu zahříváme na 85° C. Při 85° C je sterilujeme 30 minut. V zimě jsou výborné na koláče.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat