1. srpna 2016

Sedlácký guláš v chlebu

Suroviny: 400 g vepřové panenky, 2 ks kulatý malý chléb, 400 g čerstvých hub (žampiony), 100 g pórek, 200 g uzené slaniny, 400 g cibule, 400 g brambor, 3 stroužky česneku, 1 dl kečupu, majoránka, sůl, pepř, kmín, 1 feferonka
Postup: Na slanině orestujeme postupně na stejně velké kostky maso, cibuli, přidáme brambory nakrájené na kolečka a ochutíme. Za stálého míchání dusíme do změknutí brambor. Závěrem přidáme houby (žampióny), kečup, lehce podusíme, případně dochutíme. Jednotlivé porce podáváme ve vydlabané půlce kulatého chleba, sypeme na jemné kolečka nakrájeným pórkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat