8. června 2012

Piškot s pudinkovým krémem a šlehačkou

200 g polohrubé mouky, 4 vejce, 200 g cukru, 4 lžíce horké vody,šlehačka v prášku, strouhaná čokoláda
krém – 0,5 l mléka, 2 jahodové pudinky, 4 lžíce cukru, vanilkový cukr, 1 tvaroh, 250 g hery

Z mléka, pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr, tvaroh a heru. Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou. 

Žádné komentáře:

Okomentovat