7. června 2012

Český Anklbenc s cuketou


1 kg cukety ,0,5 kg červené papriky ,0,5 kg zelené papriky ,0,5 kg cibule (drobně pokrájené) ,lžíce soli ,lžíce cukru ,6 lžic sojové omáčky, 6 lžic worchestrové omáčky ,1/4 l oleje ,2 ostré kečupy ( 1ks po 30 dkg) ,3 sladko-jemné kečupy ( 1 ks po 30 dkg)
Vše nakrájíme na kostičky, smícháme a 30 minut vaříme. Pak dáme do sklenic a zavařujeme 20 minut při 80 stupních Celsia.
tip: Kečupy - použijeme klasická malá balení. Použití směsi je opravdu všestranné - s těstovinami, s rýží, pod maso nebo za studena jako přílohu ke studeným mísám nebo na pizzu.

Žádné komentáře:

Okomentovat