5. června 2012

Omeleta s náplní z krabího masa


vejce, 2 lžíce smetany, 2 lžičky másla, 30 g čerstvých žampiónů, 75g krabího masa (konzervovaného), 50 g hlávkového salátu, 200 g rajčat, 3 lžíce podmáslí, lžíce citrónové šťávy, lžíce křenu, sůl, pepř, sladidlo, petrželová nať

Vejce se smetanou a solí vymícháme do pěny. Krabí maso a nahrubo nakrájené houby osmahneme na másle, odstavíme a udržujeme v teple. Zbytek másla rozehřejeme, přidáme vaječnou hmotu a osmažíme ji, posléze vmícháme krabí maso s houbami a nakrájenou petrželkou. Salát nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenými rajčaty a zalijeme zálivkou z podmáslí, citrónové šťávy a ostatních přísad. Omeletu přeložíme, ozdobíme petrželovou natí a podáváme se salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat