vejce, 2 lžíce smetany, 2 lžičky másla, 30 g čerstvých
žampiónů, 75g krabího masa (konzervovaného), 50 g hlávkového salátu, 200 g
rajčat, 3 lžíce podmáslí, lžíce citrónové šťávy, lžíce křenu, sůl, pepř,
sladidlo, petrželová nať
Vejce
se smetanou a solí vymícháme do pěny. Krabí maso a nahrubo nakrájené houby
osmahneme na másle, odstavíme a udržujeme v teple. Zbytek másla rozehřejeme,
přidáme vaječnou hmotu a osmažíme ji, posléze vmícháme krabí maso s houbami a
nakrájenou petrželkou. Salát nakrájíme na nudličky, smícháme s nakrájenými
rajčaty a zalijeme zálivkou z podmáslí, citrónové šťávy a ostatních přísad.
Omeletu přeložíme, ozdobíme petrželovou natí a podáváme se salátem.
Žádné komentáře:
Okomentovat