4 holoubata, 1 hrnek mletého masa, 1 vejce, 1 svazek ředkviček, 1 pórek, sůl, pepř
Holoubata nejdříve vykostíme. Každé holoubě na hřbetu nařízneme a maso opatrně odřezáváme od kostí směrem k prsíčkům. Plátky masa mírně naklepeme, položíme na alobal, osolíme a opepříme. Poté potřeme náplní připravenou z mletého masa, do kterého jsme vmíchali vejce, sůl, nasekané ředkvičky a na kolečka nakrájený pórek. Naplněná holoubata svineme, zabalíme do alobalu a převážeme režnou nití. Vložíme do vroucí vody a vaříme 40 minut. Holoubata vyjmeme, v alobalu je necháme nejprve vychladnout a pak v chladničce ztuhnout. Z holoubat sejmeme alobal a nakrájíme na plátky.
Žádné komentáře:
Okomentovat