10. července 2016

Huspenina spravedliva

vepřové koleno, 2 cibule,1 nožka vepřová , 3 stroužky česnek , ocásek vepřový , 8 zrnek pepř celý3 ks mrkev , špetka soli, 4 ks bobkový list , 3,5 l voda, koření polévkové, ocet
Do vody dáme vařit očištěné a umyté maso. Přidáme všechno koření, mrkev a cibuli zbavenou jen vrchní slupky(v tlakovém hrnci použijeme menší množství vody). Uvařené maso necháme vychladnout a vykostíme. Polévku přecedíme, maso pomeleme a dáme zpět do polévky. Hmotu promícháme, ochutíme,osolíme a vlejeme do srnčího hřbetu.Ponecháme na několik hodin v chladném místě. Podáváme s cibulí a octem.

Žádné komentáře:

Okomentovat