Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. června 2012
Polévka z vepřových kostí
Kosti (které zbyly po vykostění kotlet či bůčku) dáme do mírně solené vařící vody.Sraženinu, která se vytvoří na povrchu, sebereme a k vývaru přidáme zeleninu.Po chvilce přidáme na kostičky nakrájené brambory. Zároveň si v jiném hrnci uvaříme zabijačkové kroupy. Když jsou zelenina a brambory měkké a maso jde od kosti,vyndáme kosti, obereme je a maso vrátíme do polévky. Do té přidáme podravku, utřený česnek, uvařené kroupy a po částech 1 celé vajíčko. Malou chvilku povaříme.Nakonec dáme majoránku, pažitku a podle chuti přidáme maggi.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat