Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. června 2012
„Chlupačková" polévka
Po uvaření chlupatých knedlíků - „chlupaček"zbude voda, která se hodí právě na tuto polévku. Do této vody se přidá dozlatova usmažená cibulka na rostlinném tuku a zvlášť se uvaří sušené houby, nebo se přidají usmažené čerstvé. Vše se zamíchá, ochutí solí, maggi a polévka je hotová.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat