Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. června 2012
Bílá polévka se sýrem
Rozpálíme máslo, osmahneme pórek a do horkého másla vložíme kostku měkkého sýra (Apetito) - zalijeme vodou a přidáme brambory, nakrájené na kostičky.Uvaříme doměkka. Brambor dáme poloviční množství. Druhou polovinu brambor nastrouháme na velké nudle, ty posypeme hladkou moukou a na talířku promícháme tak, aby se nudličky obalily. Do vroucí polévky vsypeme tyto nudličky a povaříme.Přidáme zelenou petrželku a pažitku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat