Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
30. června 2012
Mrkvová polévka podle hospodyně
Asi 10 až 12 dkg nastrouhané mrkve lehce osmahneme na lžíci oleje nebo kousku másla. Z 1 lžíce (asi 2 dkg) hladké mouky a trošky oleje nebo másla uděláme světlou jíšku. Zalijeme 1/2 I vody, povaříme, přidáme osmahnutou mrkev a hrst polévkových nudlí. Povaříme a die chuti přisolíme.nUvedené množství je pro 2 porce.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat