15. října 2016

Štěstí-recept

4 plátky roštěné, vejce, lžičku solamylu, 4 lžíce tuku, lžíci sušených hub, lžičku zázvoru, 5 žampionů, kapii, 3 stroužky česneku, sůl, hrnek nakrájenoého bílého zelí, 1/2 hrnku vývaru, 1/2 lžičky mleté pálivé papriky.
Zálivka: 2 lžíce bílého vína, sój. omáčky, lžičku cukru, lžíci solamylu, 1/2 lžičky vegety.

Maso nakrájíme na nudličky, smícháme s vejcem, solamylem a solí, na tuku prudce opečeme, vyjmeme a dáme stranou. Do vypečené šťávy přidáme zbylý tuk, nakrájené žampiony, namočené sušené houby, zelí, nakrájenou kapii, plátky česneku, zázvor, papriku a za stálého míchání několik minut opékáme. Přimícháme maso,zalijeme vývarem, dusíme, přelijeme zálivkou a podusíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat