18. července 2012

Pikantní omeleta

130 g polohrubé mouky, 1 dl mléka, 1/2 dl vody, vejce, sůl, 30 g tuku na smažení, 2 rajčata, kečup na ozdobení
náplň: 200 g libového vepřového masa, 20 g tuku Ceres soft, mletý pepř, sůl

Do misky nasypeme mouku, přidáme mléko, vodu, vejce, sůl a vše dobře promícháme. Připravené těsto necháme odstát. Maso nadrobno nakrájíme, osolíme,opepříme a dobře promícháme. Na pánvičce rozpálíme tuk, na kterém zprudka maso osmahneme, a ještě asi 15 minut dusíme, až změkne a šťáva se vysmahne. Rajčata omyjeme a rozkrájíme na půlměsíčky. Na rozpáleném tuku postupně usmažíme omelety. Maso rozdělíme na díly a naplníme jím omelety. Ozdobíme kečupem a rajčetem.

Žádné komentáře:

Okomentovat