Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
16. července 2012
Kapr na paprice a smetaně
Troubu rozehřát na 200 stupňů. Středně velká cibule nakrájená, na pekáč s rozpuštěným máslem 5 minut v troubě. Porce kapra na stejný pekáč na cibuli (po těch pěti minutách). Kapra osolit, opaprikovat, posypat petrželkou. Péct 15 minut. Zalit 1/4 l smetany smíchané s lžící polohrubé mouky. Zapéct dalších asi 5-10 minut. K tomu vařené brambory.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat