3. května 2010

Kuřecí kroužky se zeleným pepřem, bambusem a zázvorem

2 ml zeleného naloženého pepře, 1 pl cukru, 4 kuřecí stehna vykostěná, olivový olej, 100 g másla,2 cibule, 1 plechovka bambusu, 2 pl škrobové moučky, 2 pl světlé sójové omáčky, 2 pl ústřicové omáčky, 1/2 pl nasekaného čerstvého zázvoru, 1 velká červená paprika, sladkokyselá chilli omáčka, 2 pl medu, wei - su (glutasol)
Smícháme rozdrcený naložený zelený pepř, škrobovou moučku, med, sojovou omáčku, cukr a směs promícháme s masem nakrájeným na nudličky. Necháme asi hodinu marinovat do ledničky. Maso zprudka opečeme ve woku, vyjmeme ho a na výpeku orestujeme pokrájenou cibuli, na nudličky pokrájený bambus, zázvor a papriku. Restujeme asi 5 minut a smícháme s osmaženým masem. Dochutíme sladkokyselou chilli omáčkou a wei - su. Podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat