Maso umeleme s cibulí a česnekem, přidáme sůl, kmín, houbové koření, vejce a mouku. Zpracujeme na tužší hmotu. Do vymazané zapékací mísy olejem navrstvíme po celém dně a 2 centimetry po stranách polovinu směsi. Poklademe opepřenými játry a přikryjeme druhou polovinou sekané a utěsníme. Navrch postrouháme nivu a posypeme trochou pálivé papriky. Zapečeme v troubě asi hodinu na 180 °C . První polovinu pečeme přikryté, zbytek odkryté.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat