Maso nakrájíme na kostky, posypeme solamylem, zázvorem a pepřem, pokapeme polovinou sójové omáčky, dobře promícháme. Necháme 1/2 hod. stát. Papriky vyjádříme, nakrájíme na kostky a opékáme na rozpáleném oleji do poloměkka (2 - 3 min.). Papriky pak vybereme a vložíme do misky na níž budeme jídlo podávat. Na pánvi prudce rozpálíme lžíci oleje, nalámeme feferonky a mícháme dokud se alespoň trochu nezbarví do červena. Pak oheň zmírníme, přidáme maso a opékáme dokud rovnoměrně nezhnědne (3 - 4 min.). Přimícháme opečené papriky, pokapeme zbytkem omáčky a opékáme ještě minutu.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
6. května 2010
La - c' Žou - Ting
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat