Rohlíky rozkrájíme na
menší kousky, zalijeme mlékem a necháme změknout. Máslo utřeme se žloutky,
solí, kořením a petrželkou, přidáme namočené rohlíky a utřeme dohladka. Nakonec
vmícháme do nádivky, tuhý sníh z bílků. Maso nakrájené na malé plátky osmahneme
a osolíme, naskládáme je na plát tukem potřeného alobalu střídavě s vrstvou
nádivky, zabalíme a pečeme asi půl hodinku.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat