Maso nakrájíme na
kostky a mírně naklepeme, rajčata a cibuli nakrájíme na čtvrtky, papriku,
slaninu a sýr na plátky. Na špízové jehly postupně napichujeme maso, slaninu,
cibuli, rajčata, sýr, papriku a slaninu. Okořeníme, osolíme a dáme na alobal
potřený olejem. Dobře zabalíme a dáme grilovat na dřevěné uhlí.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
20. března 2012
Chalupářské ražniči s rajčaty a paprikou
5oo
g libového vepřového masa (kýta, ramínko), 100 g tvrdého sýra, 4 rajčata, 2
papriky, 100 g
anglické slaniny, cibuli, mletý pepř, olej, sůl, alobal.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat