Kotlety vykostíme a
naklepeme. Krátce promixujeme vejce, sůl, pepř, kmín, majoránku, papriky,
worchester, hořčici, kečup, kari a vegetu. Ve směsi namáčíme kotlety a ukládáme
do nádoby. Zbytek omáčky nalijeme na maso. Necháme do druhého dne uležet.
Kotlety smažíme na oleji asi 3 minuty na každé straně.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat