24. května 2010

Zapečené rybí filé s kečupem a houbami

1/2 kg rybí filé, sůl, kečup, 4 cibule, žampiony malá konzerva, papriky či kapie, česnek, olej
Na pánev s rozpáleným olejem dáme na kolečka nakrájenou cibuli a na ní poklademe osolené rybí filé. Po opečení vkládáme i s plátky cibule do vymazané a vysypané zapékací mísy. Tak poklademe v několika vrstvách a cca 3 cm pod okraj. Na stejné pánvi pak přidáme a orestujeme na proužky nakrájené papriky či kapie a žampiony. Přilejeme hodně kečupu a přidáme prolisovaný česnek podle chuti . Vzniklou hustou omáčkou přelijeme filé v zapékací míse a dáme na cca 15 min do dobře  rozehřáté trouby. Podáváme s chlebem nebo brambory nebo hranolky.

Žádné komentáře:

Okomentovat