Svíčkovou omyjeme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli na kolečka, česnek najemno nasekáme. Papriky, jarní cibulky, cuketu a čínské zelí omyjeme a očistíme. Bambusové výhonky necháme okapat. Feferonku omyjeme, rozpůlíme, vyjmeme semeník. Veškerou zeleninu pokrájíme na nudličky. Rozehřejeme 2 lžíce oleje, maso na něm ze všech stran opečeme a vyjmeme. Zeleninu opékáme na zbylém oleji asi 8 min. Poté promícháme s masem, ochutíme kayenským pepřem, zázvorem, sójovou omáčkou, octem a špetkou cukru. Podáváme s vařenou nebo dušenou rýží
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Pikantní maso s paprikami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat