Papriky nakrájíme na nudličky, vhodíme do rozpáleného tuku a chvíli bez podlévání dusíme. Pak je odstavíme. Cibuli pokrájíme na půlkroužky a česnek na drobné kousky. Cibulku dáme do tuku a krátce osmažíme aby zprůhledněla. Pak přidáme česnek a krátce osmažíme. Rybu vhodíme do rozpáleného tuku, lopatkou ji obracíme. Za chvíli přílijeme omáčkovou směs z octa,cukru, škrobové moučky, vína a sojové omáčky a odškrabujeme od dna. Přidáme cibulku, česnek a ozdobíme paprikami. Cukr můžeme též přidat až ke konci, upravený jako karamel.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. května 2010
Ryba na sladkokyselo - Tchang-Čchu jü
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat