Toto jídlo je vhodné jako předkrm nebo samostatně při hubnutí. Maso zmrazíme, druhý den ráno vyjmeme, necháme chvíli rozmrazit (ne v mikrovlnce) a ještě napůl zmrzlé nakrájíme na kostičky o hraně asi 4 mm . V mističce zakapeme citronovou šťávou, osolíme, přidáme bazalku, nastrouhaný křen a asi 1/4 cibule najemno nakrájené. Mističku zakryjeme a necháme v chladničce několik hodin rozležet. Před podáváním smícháme s rozmačkaným avokádem a klademe na kousky zeleniny.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Tatarský biftek s avokádem
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat