V misce smícháme mouku a koření nerozmraženou rybu osušíme a pomažeme olivovým olejem, následně každou porci obalíme ve směsi mouky s kořením a klademe postupně do středně velké zapékací misky, každou vrstvu pokapeme olivovým olejem, a štávou z vymačkaného citronu a poprášíme směcí mouky s kořením Vše přikryjeme a dáme do troby teplé 200 stupňů na dvacet minut dusit, po té misku odkryjeme, zalejeme sladkou smetanou a dusíme ještě deset minut. Pak misku odkryjeme a necháme zapéct na 250 stupňu cca dalších 15 minut. Podáváme s opékaným bramborem.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. května 2010
Ryba ve smetaně
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat