Sledě nechte okapat, vykostěte a nakrájejte na 1 cm nudličky. Smíchejte s cibulkou s níž byli sledi naloženy. Paprikové lusky rozkrojte, odstraňte semena a nakrájejte na tenké nudličky. Rajčata nakrájejte na osminky. Smíchejte se sledi a připravte do misek. Na omáčku proceďte do misky asi 4 lžice nálevu ze sleďů. Přidejte majonezu, sladkou papriku, cukr a promíchejte. Omáčku ochuťte, nalijte na salát a posypte nakrájenou pažitkou. Podávejte chlazené. Vhodná příloha: tmavý celozrnný chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. května 2010
Sledi s omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat