Roštěnky naklepeme,osolíme,opepříme a na horkém sádle orestujeme,Ve výpeku necháme zesklovatět cibuli a přidáme nakrájené papriky, rajčata, koření, kečup, podlijeme vývarem a podusíme. Omáčku vlijeme na roštěnky a dáme do trouby. Rýži uvaříme do měkka s hřebíčkem. Orestujeme cibulku, přidáme kari a nakonec vmícháme rýži.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
26. května 2010
Roštěná se zeleninou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat