Porce ryby osolíme, poprášíme muškátem, zázvorem, přidáme bobkový list, dáme péci na máslo. Majonézu rozředíme vývarem (polévkovým), k tomu přidáme nastrouhanou cibuli, okurku, křen, Polévkové koření a vývar přidáme k měkké rybě. Promícháme s vypečenou šťávou, zahřejem k varu, ale pozor - nevařit. Porce ryby pak přelijeme omáčkou. Jako přílohu můžeme podávat opečené brambory ve slupce, vařené brambory, či čerstvý chléb.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. května 2010
Ryba s omáčkou
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat