Maso špikovat slaninou. V pekáči na oleji restovat ze všech stran. Výjmout a orestovat cibuli na jemno nasekanou. Maso vložit zpět na cibuli a péci do měkka, podlevat vodou / nejlépe v Remoska nebo Bravoska /. Po upečení vyjmout a krájet. Do výpeku přidat nakrájené nudličky masa, pokrájené okurky a rajčatový protlak, dodusit aby okurky byly poloměkké. Odstavit z plotny a vmíchat zakyslou smetanu , již nevařit. Dle chuti solit
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Pikantní hovězí
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat