Rybí filet rozkrojte na 4 díly, omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou. Lístky bylinek otrhejte ze stonků,omyjte,osušte a nasekejte na drobno. Rybu v nich obalte. Oloupanou cibuli nakrájejte na malé kostičky, na másle je poduste do měkka. Kousek po kousku vložte rybu, přikryjte poklicí a 4 minuty duste. Obraťte, osolte, přikryjte a duste další 4 minuty. Ihned podávejte. Do výpeku vmíchejte pro změnu trochu sladké nebo kyselé smetany a rybu zalijte.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. května 2010
Rybí filé s bylinkami
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat