Maso nakrájené na kostky osmažíme na oleji a přidáme na kolečka nakrájenou cibuli. Karotku a kedlubnu nakrájíme na 3 cm dlouhé hranolky. K masu přidáme koření, osmahneme, přidáme sój. omáčku, víno, glutasol a trochu vývaru. Zakryjeme pokličkou a dusíme 15 minut. Nakonec dochutíme a přidáme cibulovou nať. Podáváme s rýží.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
25. května 2010
Voňavé hovězí kostky
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat