Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
19. července 2016
Želatina-domaci recept
Celkem 6 dl vody, z toho 4 dl vody namočíme 1,5 lžíce den předem želatinu. Do 2 dl vody přidáme trochu cukru, citrón nebo ocet, sůl, bobkový list, nové koření, celý pepř a povaříme. Horký nálev vlijeme do předem namočené želatiny. Zalíváme salámy, zeleninu atd.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat