12. května 2010

Zbojnická směs v alobalu

500 g vepřového masa,150 g cibule,100 g sterilovaných okurek, 80 g sterilovaných červených paprik kapie, 150 g čerstvých hub nebo žampionů, 2 vejce, 2 g chillie koření, sůl dle chuti, olej, 8 brambor
Maso nakrájíme osolíme, přidáme chilli a nechále 4 hod odležel v chladničce. Pak maso na oleji osmažíme, zvlášť podusíme cibuli, okurky, papriku, žampiony, přidáme maso, rozšlehané vejce a ještě chvíli podusíme. Brambory očistíme rozkrojíme na půlky, připravíme si alobal na který poklademe 4 půlky brambor a směs rozdělenou na 4 časti, zabalíme dáme na plech a pečeme v rozehřáte troubě asi 40 minut až jsou brambory měkké a podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat