Maso nakrájíme osolíme, přidáme chilli a nechále 4 hod odležel v chladničce. Pak maso na oleji osmažíme, zvlášť podusíme cibuli, okurky, papriku, žampiony, přidáme maso, rozšlehané vejce a ještě chvíli podusíme. Brambory očistíme rozkrojíme na půlky, připravíme si alobal na který poklademe 4 půlky brambor a směs rozdělenou na 4 časti, zabalíme dáme na plech a pečeme v rozehřáte troubě asi 40 minut až jsou brambory měkké a podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
12. května 2010
Zbojnická směs v alobalu
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat