Očištěnou zeleninu uvaříme vcelku do měkka. Zvlášť pak svaříme koření. Vařenou zeleninu propasírujeme, smícháme s vodou, ve které se vařila, přidáme vývar s koření a vmícháme povidla. Nastrouháme perník a kousek chleba, vmícháme do směsi a povaříme. Dochutíme citrónovou šťávou, přidáme nasekané ořechy, spařené a oloupané mandle, hrozinky, osolíme a promícháme. Hovězí nakrájíme na plátky, přihřejeme a polijeme omáčkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
14. května 2010
Hovězí po staročesku
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat