Vepřové maso nakrájíme na kostky a na rozpáleném oleji opečeme. Přidáme 1 nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a krátce opečeme. Odstavíme, vmícháme papriky, sambal, osolíme, opepříme, podlijeme a dusíme do měkka. Když je maso all dente, přidáme nakrájené papriky, cuketu, na kolečka nakrájenou druhou cibuli a ještě podusíme. Nakonec posypeme zelenou petrželkou.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat