Prorostlý špek krájíme na menší špalíčky, které v rozpáleném oleji opečeme do křupava. Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Do hmoty vmícháme žloutky, špek a nasekanou petrželku. Osolíme a okořeníme muškátovým oříškem. Z hmoty vypracujeme osm placiček. Ty smažíme na malém množství sádla nebo oleje po obou stranách dozlatova.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat