Po uvaření brambor vypracujeme bramborou kaši. Nejdříve přidáme máslo, vaječné žloutky, smetanu a mléko. Kaši osolíme dle chuti. Mezitím si na jedné pánvi osmahneme kuřecí maso a dochutíme ho kořením dle chuti. Na druhé pánvi mezitím osmahneme cibulku,lehce osolíme a můžeme nechat trochu osmahnout s trochou mleté sladké papriky. Poté co máme všechny tyto věci připravené, vše v jednom hrnci. Po důkladném promíchání podáváme.
Prakticka česka kuchařka, pro zkušené i mene zkušené kuchařky, kde naleznete recepty česke kuchyne na jidlo, pití, ale take na cukroví, dorty, dezerty. Na blogu dále naleznete rady a par tipu lidových léku, nektere recepty jsou z obrazkami.Při receptech z použitím zakysanej smetany se my osvětčila smetana Yoplait.
24. června 2010
Smetanová bramborová kaše
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat