5. února 2010

Omeleta z rybí konzervy

1 konzerva tuňáka nebo rybiček ve vlastní šťávě,150 g zmrazené míchané zeleniny s hráškem (mochovská směs),4 vejce,1 menší cibule,sůl,tuk na smažení,čerstvá petrželka,1 rajče
Ryby z konzervy sceďte a nechte okapat, je-li třeba, rozmělněte na menší kousky, zeleninu nechte trochu rozmrazit, vejce rozšlehejte vidličkou. Na pánev vložte tuk, zahřejte a zpěňte nadrobno nasekanou cibulku. Přidejte zeleninu,trochu osmažte, vložte ryby, promíchejte,zalijte vejcem a zvolna opečte po obou stranách. Rozdělte na 4 díly, každý položte na talíř, ozdobte snítkou petrželky a 2 osminkami rajčete. Jako příloha se hodí vařené brambory omaštěné rozpuštěným máslem.

Žádné komentáře:

Okomentovat