9. dubna 2013

Omáčka k masu

6 rajských jablek, špetka oregana nebo bazalky, 0,5červené papriky,0,5 paličky česneku, 3 lžíce olivového oleje, 2 špetky mořské soli

Nejprve si nakrájíme česnek na slabounké plátky, rajčata a papriku na středně velké kousky. Poté do středně velikého hrnce nalijeme olivový olej. Až se olivový olej rozpálí, přidáme plátky česneku a chvíli restujeme. Potom přidáme rajčata a papriku a též restujeme spolu s česnekovými plátky a mícháme na mírné teplotě. Vaříme, dokud se rajská jablíčka a paprika nerozpadnou.Poté přidáme koření oregano nebo bazalku (podle chuti) a opět mícháme.Ještě necháme spolu s kořením tak 2 minuty vařit a omáčka k masu je hotová.

Žádné komentáře:

Okomentovat